QUI SOM?

Qui som?

La Casa de Joventut l’Amagatall és junt a Barranquet i Cebollera una de les tres Cases de Joventut emplaçades a Quart de Poblet i està subvencionada per l’Ajuntament de Quart.

En què consisteix?

Amagatall  és com una associació que està dins de la Federació de Cases de Joventut de la Comunitat Valenciana que és una entitat que treballa amb joves a partir de grups de treball, en lloc de fer-ho amb associacions.

És molt més senzill que diversos grups treballen sota els mateixos estatuts, que comptar amb deu associacions similars que precisen de deu paperasses similars. En les Cases de Joventut s’organitzen tot tipus de cursos i tallers, unes vegades assumits pels tècnics de joventut contractats, i unes altres pels propis grups autònoms de joves que acudeixen a les Cases com a llocs de trobada.

Dels seus molts Grups Estables han sorgit iniciatives d’esdeveniments que s’han afermat amb el pas dels anys, podeu veure-les en la pestanya dactivitats.

A més a més, Amagatall pertany al Consell de la Joventut de Quart de Poblet (CJQP).

casas

Puc unirme’m?

Tots els jóvens entre 16 y 35 anys estàn convidats. Per participar i promoure activitats cal pagar una cuota anual de 10 € i et convertixes en soci de ple dret. La cuota es paga de setembre fins a juliol ja que la Casa funciona amb el calendari escolar. Pots unirte’n a un dels grups estables que ja existeixen o formar un grup estable nou amb mínim tres persones.

Els socis poden apuntar’se a tots els tallers gratis. A més, cada grup estable compta amb un presupost per dur a terme els seus objectius, un espai per a reunir-se i contacte directe amb l’ajuntament de Quart.

Més info a: contacte.

On està?

C/Don Adolfo Giménez del rio i Tasso, núm. 6, esquerra baix.

Quart de Poblet

Qualsevol amb ganes de participar està convidat a Amagatall, tan sols ha de posarse en contacte amb nosaltres acudint entre setmana de matí o de vesprada de 10:00h-14:00 i de 16:00-19:00h

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s